Garantie en retourneren

Garantie

Wij staan garant voor een uitermate kwalitatief product. Voor alle producten gelden de fabrieksgaranties. Dit betekent dat u recht heeft op de reguliere garantiebepalingen zoals de fabrikant van het artikel heeft bepaald. Deze garantiebepalingen zijn specifiek voor elk artikel en worden niet op locatie verholpen. De op het aankoopbewijs vermelde dagtekening geldt als ingangsdatum voor de garantie. Mocht u vragen hebben of wilt u aanspraak maken op de garantie, dan kunt u hierover contact opnemen met onze klantenservice.

Is er sprake van een bedenktermijn?

Voor de meeste producten geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf dat het product in uw bezit is. Binnen deze periode kunnen bestelde producten, zonder opgave van reden, retour worden gezonden (m.u.v. op maat geleverde producten zoals bijvoorbeeld kabel op snijlengte). Voorwaarde hierbij is dat de producten onbeschadigd in, indien redelijkerwijs mogelijk, originele verpakking geretourneerd worden. De kosten voor de retourzending zijn, in het geval van de tevredenheidsgarantie, voor rekening van de koper.

Retourbeleid

Wij verzoeken u om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst voldoen. Mocht een product bij aankomst beschadigd zijn en/of niet functioneren, dan verzoeken wij u dit direct na levering en in ieder geval binnen zeven (7) werkdagen na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk of per e-mail en gemotiveerd hiervan melding te maken. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst voldoen, heeft Neopreen-Kabel.nl de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren. Bij retourzendingen i.v.m. transportschade en/of het niet functioneren van het product geldt dat de kosten voor retourzendingen voor onze rekening komen.

Mocht u uw vraag hierboven niet zijn tegengekomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Neopreen-Kabel.nl stelt iedere reactie op prijs en wij horen graag uw mening.